Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

wandelcoach ,   wandelcoach vlaardingen  en  natuurcoach

Het “Jaar In Balans” programma

Wil je meer in balans zijn en bewuster leven? Je niet altijd maar laten meesleuren in de hectiek van je gezinsleven, werk, je telefoon en ga zo maar door?

Geef jezelf dit abonnement en ga mee met deze vier wandelingen! Eens in de drie maanden een mindfullwandeling maken onder begeleiding van mij als coach, gaat jou helpen balans te vinden en te behouden. Gun jezelf "echte" ME-time; ga met de aandacht naar binnen en ontdek meer over jezelf. Ga voelen wat je nodig hebt om in balans te zijn i.p.v. dit te bedenken met het verstand. Laat je inspireren door de natuur en kom helemaal tot rust. Naast de wandelingen krijg je ook tussen de wandelingen door een opdracht die je zelf thuis kan uitvoeren. 

Dit abonnement zorgt ervoor dat je gedurende het jaar meer bewustere keuzes maakt en je vaker ontspannen en in balans voelt. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Er zijn vier seizoenen en elk seizoen is er een wandeling met een bepaald programma. Per seizoen zijn er drie datums waarop je je kan inschrijven. Je wandelt dus elk seizoen een keer mee. 
We wandelen in kleine groepjes. De groepen kunnen dus elke keer qua deelnemers verschillen, maar over het algemeen zullen mensen die zich voor vrijdagochtend opgeven, vaak ook op vrijdagochtend komen. Er is altijd een plekje voor je!
Je wandelt met elkaar, maar maakt de opdrachten individueel. Er mogen dingen besproken of gedeeld worden, maar dat hoeft helemaal niet. Tijdens de wandeling wisselen stilte en coaching elkaar af. 

E-mailen
Bellen
Info