Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Individueel coachtraject

Zoeken naar de juiste balans
Een wandelcoachtraject bestaat minimaal uit 4 wandelingen. 
Samen trekken we erop uit in de natuur. Je zult merken dat de wandelingen je direct een ontspannen en een vrij gevoel geven. Vaak beginnen we met een oefening, dit doen we om even helemaal los te komen van alle dagelijkse beslommeringen. Vanuit deze rust en ruimte gaan we kijken waar je tegenaan loopt, maar nog belangrijker hoe je zou willen dat je leven eruit komt te zien. We maken contact met je diepere wensen en verlangens door inzichtgevende oefeningen en opdrachten. En waarschijnlijk komen we in dit proces ook obstakels tegen.

Kleine stappen met groots effect
De natuur zal ons inspireren, ideeën en energie geven, om de obstakels te overwinnen of om er juist compassievol mee om te gaan. Uiteindelijk komen uit iedere wandeling stappen, die je helpen je doel of wens te bereiken. Kleine stappen met groots effect! De oplossingen zitten al in jou en ik help je als coach om deze te vinden. Ik gebruik binnen het coachtraject elementen uit diverse methoden, zoals; het oplossingsgericht coachen, positieve psychologie en mindfulness.
 

Hoe ziet een individueel wandelcoachtraject eruit?

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek van 30 min, telefonisch of wandelend.
  • Een opdrachtbevestiging met een formulering van het gewenste resultaat.
  • Een voorbereidende (thuis)opdracht.
  • Een geluidsbestand van een begeleide wandeling.
  • Het traject bestaat uit minimaal 4 wandelingen van 90 minuten onder deskundige begeleiding van een opgeleide wandelcoach.  Het traject kan indien gewenst worden verlengd. 
  • De wandelingen vinden plaats in de Broekpolder in Vlaardingen. Indien gewenst kan één wandeling op het strand gehouden worden (excl. vervoer).
  • Op jouw afgestemde inspirerende (thuis)opdrachten, die ervoor zorgen dat je tussen de wandelingen door ook vorderingen maakt.
  • Inclusief consumpties; koffie, thee, iets lekkers of fruit


Ga naar aanbod óf zet je eerste stap en vraag een gratis kennismakingsgesprek. Ben je op zoek naar een wandelcoach in een andere regio, kijk dan op wandelcoaches.nl


E-mailen
Bellen
Info