Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Individueel coachtraject

Dit traject bestaat minimaal uit 5 wandelingen in de natuur. Het wandelen zorgt direct voor een ontspannen en vrij gevoel. Vanuit deze rust en ruimte gaan we kijken waar iemand tegenaan loopt, maar nog belangrijker hoe de gewenste situatie eruit zal zien. Wat heeft iemand nodig om zich gezond en vitaal te voelen en te werken met plezier? 

We maken contact met de dieperliggende gevoelens en wensen door inzicht gevende oefeningen. De natuur wordt ingezet om te inspireren, obstakels te overwinnen of om er juist compassievol mee om te gaan. Thema’s als balans, het aangeven van grenzen, het omgaan met de innerlijke criticus of ontspanning, spelen veelal een belangrijke rol.

De coaché zet bij iedere wandeling stappen, zowel letterlijk als figuurlijk, die helpen het doel of resultaat te bereiken. De oplossingen zitten in de coaché en ik help als coach om deze te vinden. Ik gebruik binnen het coachtraject elementen uit diverse methoden, zoals; het oplossingsgericht coachen, positieve psychologie en mindfulness. 

Hoe ziet een individueel wandelcoachtraject eruit?

  • Gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek van 30 min.
  • Een opdrachtbevestiging met een formulering van het gewenste resultaat voor de opdrachtgever.
  • Een voorbereidende (thuis)opdracht.
  • Het traject bestaat uit minimaal 5 wandelingen van 90 minuten onder deskundige begeleiding van een opgeleide wandelcoach.  Het traject kan indien gewenst worden verlengd. 
  • De wandelingen vinden plaats op een locatie in overleg.
  • Op maat gemaakte inspirerende (thuis)opdrachten, die ervoor zorgen dat de werknemer tussen de wandelingen door ook vorderingen maakt.
  • Inclusief consumpties; koffie, thee, iets lekkers of fruit.
  • Een terugkoppeling naar de opdrachtgever.


Locatie
Bij voorkeur in de Broekpolder in Vlaardingen, maar desgewenst ook in de buurt van de werkomgeving.  


E-mailen
Bellen
Info