Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Martin Krommert
29-12-21 14:26:52
Samen met een aantal collega's en vrijwilligers van het team dagbesteding 'dementie op jonge leeftijd', de training Natuurbeleving gevolgd. Een compacte scholing, waarin de positieve effecten van de natuur op mensen door Jacqueline worden bevraagd en toegelicht. Vervolgens gaat de coach met de groep naar buiten en leert ons hoe we de natuur bewuster kunnen ervaren, ter bevordering van gezondheid en welzijn. Tenslotte worden praktische tips en diverse eenvoudige middelen (de Natuurkist) aangereikt en geoefend, die de Natuurbeleving in de omgang met dementerende cliënten kunnen stimuleren. Een bijzonder aangename en leerzame middag, waarmee we ons voordeel kunnen doen in ons dagelijks werk en leven. Een aanrader!
Martin Krommert, teamleider.
Marloes .
06-11-21 07:17:19
Ik heb 5 keer gewandeld met Jacqueline. 5 hele fijne wandelingen waar praten afgewisseld werden met mindfullness oefeningen.

Jacqueline heeft een rustige aanwezigheid en ik voelde mij door haar echt gezien en gehoord. Elke wandeling voelde ik mij krachtiger worden.

Na elke wandeling kreeg ik een opdracht waardoor ik ook tussen de wandelingen door verder kon met mijn proces.

Bedankt voor het traject! Ik kan weer verder.
.
07-06-21 16:00:43
Annemarie Dessens
12-07-20 15:28:19
Ik heb meegedaan aan de wandeling Kracht&Balans.
Heerlijk was het even terug naar het hier en nu. Genieten van de natuur terwijl je wat opdrachtjes krijgt die je aan het denken zetten maar heel ontspannen werken. Echt een aanrader!
Anja Anja Gokke
11-07-20 23:53:03
Op 25 juni samen met mijn vriendin Ella de wandeling Kracht en Balans gewandeld met Jacqueline en Tessa. Wat een heerlijke combinatie.
In de natuur wandelen en Pilatus oefeningen waren zeer ontspannend
Echte aanrader voor een ieder die de balans wil vinden.
Wij gaan zeker weer
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info