Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

wandelcoach ,   wandelcoach vlaardingen  en  natuurcoach

Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Marloes .
06-11-21 07:17:19
Ik heb 5 keer gewandeld met Jacqueline. 5 hele fijne wandelingen waar praten afgewisseld werden met mindfullness oefeningen.

Jacqueline heeft een rustige aanwezigheid en ik voelde mij door haar echt gezien en gehoord. Elke wandeling voelde ik mij krachtiger worden.

Na elke wandeling kreeg ik een opdracht waardoor ik ook tussen de wandelingen door verder kon met mijn proces.

Bedankt voor het traject! Ik kan weer verder.
.
07-06-21 16:00:43
Annemarie Dessens
12-07-20 15:28:19
Ik heb meegedaan aan de wandeling Kracht&Balans.
Heerlijk was het even terug naar het hier en nu. Genieten van de natuur terwijl je wat opdrachtjes krijgt die je aan het denken zetten maar heel ontspannen werken. Echt een aanrader!
Anja Anja Gokke
11-07-20 23:53:03
Op 25 juni samen met mijn vriendin Ella de wandeling Kracht en Balans gewandeld met Jacqueline en Tessa. Wat een heerlijke combinatie.
In de natuur wandelen en Pilatus oefeningen waren zeer ontspannend
Echte aanrader voor een ieder die de balans wil vinden.
Wij gaan zeker weer
Jim Stolze
11-07-20 14:34:11
Op 22 juni heb ik meegedaan met een Kracht & Balans-wandeling. Naast dat het lekker is om zo’n stuk door de Broekpolder te lopen, hebben Tessa en Jacqueline een perfect programma opgesteld om je lichamelijk en geestelijk van nieuwe energie te voorzien. Ik was positief verrast door het effect van de pilatesoefeningen onderweg en de prikkelende vragen die je al wandelend voor jezelf kon beantwoorden.

Op geen enkel moment voelde het geforceerd of zweverig. Tessa en Jacqueline zijn goed op elkaar ingespeeld en weten een ontspannen sfeer neer te zetten. De meegebrachte thee en het huisgemaakte bananenbrood maakten het helemaal af.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info