Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Het jaarprogramma: "Werknemer in balans"

Dit programma is erop gericht om medewerkers en misschien u zelf ook, vier keer per jaar even uit de sneltrein te laten stappen. Hiermee voorkom je dat je aan de noodrem moet trekken. Om de drie maanden wandelen we met een groep medewerkers in de natuur, onder begeleiding van een coach. In de wandeling wisselen stilte en inzicht gevende oefeningen elkaar af.   

Toewerken naar meer balans en energie.

Het in stilte wandelen geeft een moment van ontspanning. Vanuit deze rust en ruimte worden uw medewerkers door middel van inspirerende oefeningen in en met de natuur, geprikkeld om na te denken over hun leven, hun werk en de balans hiertussen. Er ontstaat op een dieper niveau ruimte voor nieuwe inzichten, gevoelens en de authentieke wensen. Soms worden deze vertaald naar stappen of acties. Hierdoor worden bewustere keuzes gemaakt zowel op het werk als in het privéleven. Uiteindelijk zijn de medewerkers meer in balans en voelen zij zich energieker en vitaler. 

Waarom wandelen met een groep?
Wandelen met een groep is niet alleen heel fijn maar ook bijzonder effectief. Het unieke effect van een groep is dat mensen van elkaar leren, elkaar inspireren en activeren, iets wat u ook graag op de werkvloer ziet. Door het delen van persoonlijke vraagstukken ontstaat er meer begrip, acceptatie en tolerantie naar zichzelf en naar anderen. 
Daarnaast biedt een groep ondersteuning en stimuleren ze elkaars creativiteit en motivatie.  
De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Nog een voordeel van een groep is dat de prijs per persoon lager is. 

Locatie 
Bij voorkeur in de Broekpolder in Vlaardingen, maar desgewenst ook in de buurt van de werkomgeving.

E-mailen
Bellen
Info