Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Gastenboek

20 berichten op 2 pagina's
Martin Krommert
29-12-21 14:26:52
Samen met een aantal collega's en vrijwilligers van het team dagbesteding 'dementie op jonge leeftijd', de training Natuurbeleving gevolgd. Een compacte scholing, waarin de positieve effecten van de natuur op mensen door Jacqueline worden bevraagd en toegelicht. Vervolgens gaat de coach met de groep naar buiten en leert ons hoe we de natuur bewuster kunnen ervaren, ter bevordering van gezondheid en welzijn. Tenslotte worden praktische tips en diverse eenvoudige middelen (de Natuurkist) aangereikt en geoefend, die de Natuurbeleving in de omgang met dementerende cliënten kunnen stimuleren. Een bijzonder aangename en leerzame middag, waarmee we ons voordeel kunnen doen in ons dagelijks werk en leven. Een aanrader!
Martin Krommert, teamleider.
Marloes .
06-11-21 07:17:19
Ik heb 5 keer gewandeld met Jacqueline. 5 hele fijne wandelingen waar praten afgewisseld werden met mindfullness oefeningen.

Jacqueline heeft een rustige aanwezigheid en ik voelde mij door haar echt gezien en gehoord. Elke wandeling voelde ik mij krachtiger worden.

Na elke wandeling kreeg ik een opdracht waardoor ik ook tussen de wandelingen door verder kon met mijn proces.

Bedankt voor het traject! Ik kan weer verder.
.
07-06-21 16:00:43
Annemarie Dessens
12-07-20 15:28:19
Ik heb meegedaan aan de wandeling Kracht&Balans.
Heerlijk was het even terug naar het hier en nu. Genieten van de natuur terwijl je wat opdrachtjes krijgt die je aan het denken zetten maar heel ontspannen werken. Echt een aanrader!
Anja Anja Gokke
11-07-20 23:53:03
Op 25 juni samen met mijn vriendin Ella de wandeling Kracht en Balans gewandeld met Jacqueline en Tessa. Wat een heerlijke combinatie.
In de natuur wandelen en Pilatus oefeningen waren zeer ontspannend
Echte aanrader voor een ieder die de balans wil vinden.
Wij gaan zeker weer
Jim Stolze
11-07-20 14:34:11
Op 22 juni heb ik meegedaan met een Kracht & Balans-wandeling. Naast dat het lekker is om zo’n stuk door de Broekpolder te lopen, hebben Tessa en Jacqueline een perfect programma opgesteld om je lichamelijk en geestelijk van nieuwe energie te voorzien. Ik was positief verrast door het effect van de pilatesoefeningen onderweg en de prikkelende vragen die je al wandelend voor jezelf kon beantwoorden.

Op geen enkel moment voelde het geforceerd of zweverig. Tessa en Jacqueline zijn goed op elkaar ingespeeld en weten een ontspannen sfeer neer te zetten. De meegebrachte thee en het huisgemaakte bananenbrood maakten het helemaal af.
Rob Stolze
30-06-20 21:51:00

Rob (69 jaar)
Ik heb een heerlijke wandeling door de natuur gemaakt onder de inspirerende leiding van Jacqueline en Tessa. Waarbij allerlei aspecten van Kracht & Balans tussen natuur en conditie werden benut. Letterlijk en figuurlijk gebalanceerd op de grenzen van geestelijk en lichamelijk evenwicht. Ik heb genoten.
Vivian Bevaart
30-06-20 21:49:54
Vorige week de wandeling Mindful SUPport gedaan, wat een aanrader! Fijne begeleiding! van Jacqueline, de opdrachten die zij je geeft kun je op je eigen manier doen, zodat ze bij jou passen. De combinatie van de wandeling met het suppen was heel gaaf! Helemaal niet lastig als je het nog nooit hebt gedaan, niet eens gevallen :) Lekker opgeladen. Volgende week weer een wandeling geboekt, Kracht & Balans, ben benieuwd!
Suzanne Boestert
27-01-20 19:56:53
Wat een mooie ervaring. Deelgenomen aan themawandeling nieuwe energie.
Tijdens de wandeling en het zijn in de natuur kom je echt weer even in contact met jezelf. Het geeft mij bewustwording en nieuwe inzichten. Echt even Me time.
Dank je wel Jacqueline
Ingrid Baak
26-01-20 21:21:32
Deelgenomen aan de thema wandeling :
Nieuwe energie.
Met een overzichtelijke groep de natuur in en bewust naar jezelf kijken.
Het is boeiend om te merken wat dit met je lijf doet, je emoties ervaart . Het effect op mij was dat tijdens de wandeling en prettige begeleiding van Jacqueline ik weer contact kon maken met mezelf. Het biedt weer perspectieven en nieuwe inzichten waar ik mee aan de slag kan.
Voor mij voor herhaling vatbaar.

Dank je wel Jacq
Ingrid Baak
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info