Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Gastenboek

Martin Krommert
29-12-21 14:26:52
Samen met een aantal collega's en vrijwilligers van het team dagbesteding 'dementie op jonge leeftijd', de training Natuurbeleving gevolgd. Een compacte scholing, waarin de positieve effecten van de natuur op mensen door Jacqueline worden bevraagd en toegelicht. Vervolgens gaat de coach met de groep naar buiten en leert ons hoe we de natuur bewuster kunnen ervaren, ter bevordering van gezondheid en welzijn. Tenslotte worden praktische tips en diverse eenvoudige middelen (de Natuurkist) aangereikt en geoefend, die de Natuurbeleving in de omgang met dementerende cliënten kunnen stimuleren. Een bijzonder aangename en leerzame middag, waarmee we ons voordeel kunnen doen in ons dagelijks werk en leven. Een aanrader!
Martin Krommert, teamleider.
Marloes .
06-11-21 07:17:19
Ik heb 5 keer gewandeld met Jacqueline. 5 hele fijne wandelingen waar praten afgewisseld werden met mindfullness oefeningen.

Jacqueline heeft een rustige aanwezigheid en ik voelde mij door haar echt gezien en gehoord. Elke wandeling voelde ik mij krachtiger worden.

Na elke wandeling kreeg ik een opdracht waardoor ik ook tussen de wandelingen door verder kon met mijn proces.

Bedankt voor het traject! Ik kan weer verder.
.
07-06-21 16:00:43
Annemarie Dessens
12-07-20 15:28:19
Ik heb meegedaan aan de wandeling Kracht&Balans.
Heerlijk was het even terug naar het hier en nu. Genieten van de natuur terwijl je wat opdrachtjes krijgt die je aan het denken zetten maar heel ontspannen werken. Echt een aanrader!
Anja Anja Gokke
11-07-20 23:53:03
Op 25 juni samen met mijn vriendin Ella de wandeling Kracht en Balans gewandeld met Jacqueline en Tessa. Wat een heerlijke combinatie.
In de natuur wandelen en Pilatus oefeningen waren zeer ontspannend
Echte aanrader voor een ieder die de balans wil vinden.
Wij gaan zeker weer
Jim Stolze
11-07-20 14:34:11
Op 22 juni heb ik meegedaan met een Kracht & Balans-wandeling. Naast dat het lekker is om zo’n stuk door de Broekpolder te lopen, hebben Tessa en Jacqueline een perfect programma opgesteld om je lichamelijk en geestelijk van nieuwe energie te voorzien. Ik was positief verrast door het effect van de pilatesoefeningen onderweg en de prikkelende vragen die je al wandelend voor jezelf kon beantwoorden.

Op geen enkel moment voelde het geforceerd of zweverig. Tessa en Jacqueline zijn goed op elkaar ingespeeld en weten een ontspannen sfeer neer te zetten. De meegebrachte thee en het huisgemaakte bananenbrood maakten het helemaal af.
Rob Stolze
30-06-20 21:51:00

Rob (69 jaar)
Ik heb een heerlijke wandeling door de natuur gemaakt onder de inspirerende leiding van Jacqueline en Tessa. Waarbij allerlei aspecten van Kracht & Balans tussen natuur en conditie werden benut. Letterlijk en figuurlijk gebalanceerd op de grenzen van geestelijk en lichamelijk evenwicht. Ik heb genoten.
Vivian Bevaart
30-06-20 21:49:54
Vorige week de wandeling Mindful SUPport gedaan, wat een aanrader! Fijne begeleiding! van Jacqueline, de opdrachten die zij je geeft kun je op je eigen manier doen, zodat ze bij jou passen. De combinatie van de wandeling met het suppen was heel gaaf! Helemaal niet lastig als je het nog nooit hebt gedaan, niet eens gevallen :) Lekker opgeladen. Volgende week weer een wandeling geboekt, Kracht & Balans, ben benieuwd!
Suzanne Boestert
27-01-20 19:56:53
Wat een mooie ervaring. Deelgenomen aan themawandeling nieuwe energie.
Tijdens de wandeling en het zijn in de natuur kom je echt weer even in contact met jezelf. Het geeft mij bewustwording en nieuwe inzichten. Echt even Me time.
Dank je wel Jacqueline
Ingrid Baak
26-01-20 21:21:32
Deelgenomen aan de thema wandeling :
Nieuwe energie.
Met een overzichtelijke groep de natuur in en bewust naar jezelf kijken.
Het is boeiend om te merken wat dit met je lijf doet, je emoties ervaart . Het effect op mij was dat tijdens de wandeling en prettige begeleiding van Jacqueline ik weer contact kon maken met mezelf. Het biedt weer perspectieven en nieuwe inzichten waar ik mee aan de slag kan.
Voor mij voor herhaling vatbaar.

Dank je wel Jacq
Ingrid Baak
Renate Gouwens
05-10-19 13:46:39
Wat een prachtige ervaring heb ik opgedaan tijdens de herfstwandeling in de Broekpolder. Jacqueline neemt je op een warme en prettige manier mee in dit prachtige stukje groen in Vlaardingen. Met haar fijne stem zorgt zij ervoor dat je tot jezelf komt en gebruikt hierbij de elementen uit de natuur! Voor mij een openbaring en zeker een aanrader!
Suzanne Suzanne Albers
22-09-19 18:45:09
Vanmiddag meegedaan met de Herfstwandeling op één van de laatste zomerse dagen van dit jaar... Wat een cadeautje! Heerlijk tot jezelf komen in de natuur.
Mindful wandelen in het hier en nu, alle aandacht naar de zintuigen, nadenken over wat je los wilt laten en hier ook letterlijk naar op zoek gaan. Fijn om te luisteren en ook te leren van elkaars verhaal. Niets moet, maar alles mag gedeeld en besproken worden. Jacqueline leidt de opdrachten, zij begeleidt en coacht op een zeer prettige en laagdrempelige manier, wat bij jezelf komen heel toegankelijk maakt en je tegelijkertijd ook naar een diepere laag brengt. Na de wandeling voelde ik mij zeer ontspannen en blij dat ik weer even echt in mezelf geïnvesteerd heb. Een aanrader dus!
Jacqueline Thung
29-05-19 00:30:50
Zondag 26 mei de workshop op weg naar pure ontspanning gevolgd bij jacqueline. Wat een heerlijke wandeling die je lichaam en geest laat ontspannen. Aansluitend een super leuke en ontspannende yoga les gevolgd midden in de natuur. Het was een geweldige ervaring!
Juliette Zeijlemaker
28-05-19 17:33:07
Afgelopen zondag de themawandeling "Op weg naar pure ontspanning" gevolgd.
Mindfulness wandeling gemaakt met kleine opdrachten gegeven door Jacqueline met aansluitend een yoga les in de buitenlucht op een mooie plek. Wat wil je nog meer? Afgesloten met een heerlijke gezonde lunch en het eindresultaat ? De weg naar pure onstpanning bereikt! Absolute aanrader en voor iedereen toegankelijk!
Petra M
28-05-19 09:40:59
Recent de themawandeling gedaan pure ontspanning. De wandeling met combinatie van yoga was heerlijk. Tijdens de wandeling word je bewust gemaakt van je zintuigen en je lichaam en daarna een yoga sessie in de buitenlucht met een afsluitende lunch. Ik heb echt genoten! Volgende keer ben ik er weer bij!
Annema Annemarie Bakker
27-05-19 21:28:08
Ik heb bij Jacqueline de themawandeling 'op weg naar pure ontspanning' gedaan: een stiltewandeling door de natuur gecombineerd met yoga. Jacqueline laat je op een laagdrempelige manier kennismaken met ontspanningsoefeningen en mindfulness en laat je met andere ogen naar de wereld om je heen kijken. Een aanrader!
Mirjam van Diggele
21-05-19 11:24:34
Lieve Jacqueline,
Ik heb heerlijk met je gewandeld in de mooie natuur van de broekpolder.
Ik vond het fijn om mijn zorgen en worstelingen met je te kunnen delen. Je open en niet oordelende houding gaven mij het gevoel dat ik je kon vertrouwen en maakte het voor mij makkelijk om zonder schaamte open te kunnen zijn in onze gesprekken.
Je gaf mij goede inzichten in mijn gedrag en gedachten en maakte dat ik dingen ook van een andere kant kon bekijken, of dat zaken opgehelderd werden.
Ook de oefeningen met de bomen en circels waren verhelderend en erg leerzaam.
lieve Jacqueline, ik hoop dat je nog heel veel mensen op zo'n fijne manier mag begeleiden zoals je mij hebt begeleid. Dank je wel!!
Esther Vaders
27-02-19 12:45:30
Lieve Jacqueline
Hartelijk dank voor je mooie coachtraject in de natuur met mij. Jij bent voor mij de perfecte coach geweest: open voor spiritualiteit op praktische nuchtere manier zonder “boomknuffelen”, geïnspireerd voelde ik me door de natuur en de mooie inzichten die ze spiegelt en brengt. En gesteund voelde ik me door jou. Zo open, vriendelijk, zonder oordeel en met een duidelijke sturing op naar het doel voor mij: meer in mijn eigen kracht, beter mijn energiebalans bewaken en grenzen aangeven en duidelijke focus houden op dat wat belangrijk en nodig is. Ik ben mij door het traject nog meer bewust geworden van mijn vakuilen van mezelf voorbijrennen en voor iedereen klaar staan soms ten koste van mijn eigen energie en keer weer steeds beter terug naar gedrag dat goed voor mij en goed voor mijn omgeving is. Ik kan milder naar mezelf zijn als het even niet lukt en ga vooral veel bewuster met dingen om. Ik hoop dat veel mensen hun weg naar jou vinden dat gun ik hen en jou: je levert oprecht een bijdrage aan mensen om ze meer vanuit hun kern en kracht te laten leven en minder vanuit de druk(te) van buitenaf. Dat is wat zoveel mensen kunnen gebruiken dat zetje in de rug geef jij ze door te vragen luisteren spiegelen en ze bewust te maken van de rust en de wijsheid in zichzelf en uit de natuur. Je leeft ook zelf het voorbeeld met je prachtige bedrijf en je fijne uitstraling als persoon. Heel veel dank. Esther
Edward Hazebroek
11-02-19 21:41:32
Al enige tijd liep ik met wat vragen over mijzelf en over mijn toekomst. Ik stond op een kruispunt in mijn leven. Welke kant moest ik op....? Hoewel ik vond dat ik niet een heel concreet probleem had, besloot ik het toch als onderwerp in te brengen tijdens deze wandeling met Jacqueline. Ik had dus wel mijn twijfels van te voren of ik de antwoorden zou kunnen vinden tijdens deze wandeling...

Al heel snel voelde ik mij op mijn gemak en durfde ik openlijk te praten over de dingen waar ik tegenaan liep.
Jacqueline luistert heel goed en ze doet dat zonder te (ver)oordelen! Ze geeft je de ruimte en de mogelijkheid om zelf tot antwoorden te komen.
Voor mij zijn dat de belangrijkste eigenschappen wanneer je als coach of therapeut wilt slagen.

Uiteindelijk vielen de puzzelstukjes in elkaar en kwam ik tot hele mooie inzichten waar ik echt mee verder kan. Binnen 1 wandeling van nog geen 2 uur was alles helder voor mijzelf.... wouw!

Jacqueline, ik wil jou bedanken voor de prachtige ervaring, de mooie wandeling, de waardevolle aanvullingen die jij mij hebt gegeven en de inzichten die ik heb mogen krijgen vanuit mijzelf.
Jacqueline, je bent een fantastisch mens en ik kan jou iedereen van harte aanbevelen die eens vastloopt in zijn of haar leven.
Ilse van Minnen
06-01-19 20:36:49
Vorige week een mooie wandel coaching gekregen van Jacqueline.
We hebben een wandeling gemaakt door een prachtig natuur gebied.
Ik worstelde met wat onzekerheden, faalangst in mijn werk en over een studie waar ik nog aan ga beginnen.
Ik had geen idee of deze coaching mij zou kunnen helpen en ben er open in gegaan.
Het bijzondere aan deze wandeling vond ik dat er gebruik van de natuur werd gemaakt.
Met wat oefeningen/ zelfreflectie tijdens het wandelen en het stellen van de juiste vragen ben ik verassend snel tot een nieuw inzicht gekomen en heb weer wat orde in de chaos in mijn hoofd geschept.
Het is voor mij concreet geworden wat mij nog te doen staat en daar ben ik heel blij om.
Ik voel mij sinds die dag een stuk lichter.
En hele positieve ervaring!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info