Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Jim Stolze
11-07-20 14:34:11
Op 22 juni heb ik meegedaan met een Kracht & Balans-wandeling. Naast dat het lekker is om zo’n stuk door de Broekpolder te lopen, hebben Tessa en Jacqueline een perfect programma opgesteld om je lichamelijk en geestelijk van nieuwe energie te voorzien. Ik was positief verrast door het effect van de pilatesoefeningen onderweg en de prikkelende vragen die je al wandelend voor jezelf kon beantwoorden.

Op geen enkel moment voelde het geforceerd of zweverig. Tessa en Jacqueline zijn goed op elkaar ingespeeld en weten een ontspannen sfeer neer te zetten. De meegebrachte thee en het huisgemaakte bananenbrood maakten het helemaal af.
Rob Stolze
30-06-20 21:51:00

Rob (69 jaar)
Ik heb een heerlijke wandeling door de natuur gemaakt onder de inspirerende leiding van Jacqueline en Tessa. Waarbij allerlei aspecten van Kracht & Balans tussen natuur en conditie werden benut. Letterlijk en figuurlijk gebalanceerd op de grenzen van geestelijk en lichamelijk evenwicht. Ik heb genoten.
Vivian Bevaart
30-06-20 21:49:54
Vorige week de wandeling Mindful SUPport gedaan, wat een aanrader! Fijne begeleiding! van Jacqueline, de opdrachten die zij je geeft kun je op je eigen manier doen, zodat ze bij jou passen. De combinatie van de wandeling met het suppen was heel gaaf! Helemaal niet lastig als je het nog nooit hebt gedaan, niet eens gevallen :) Lekker opgeladen. Volgende week weer een wandeling geboekt, Kracht & Balans, ben benieuwd!
Suzanne Boestert
27-01-20 19:56:53
Wat een mooie ervaring. Deelgenomen aan themawandeling nieuwe energie.
Tijdens de wandeling en het zijn in de natuur kom je echt weer even in contact met jezelf. Het geeft mij bewustwording en nieuwe inzichten. Echt even Me time.
Dank je wel Jacqueline
Ingrid Baak
26-01-20 21:21:32
Deelgenomen aan de thema wandeling :
Nieuwe energie.
Met een overzichtelijke groep de natuur in en bewust naar jezelf kijken.
Het is boeiend om te merken wat dit met je lijf doet, je emoties ervaart . Het effect op mij was dat tijdens de wandeling en prettige begeleiding van Jacqueline ik weer contact kon maken met mezelf. Het biedt weer perspectieven en nieuwe inzichten waar ik mee aan de slag kan.
Voor mij voor herhaling vatbaar.

Dank je wel Jacq
Ingrid Baak
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Info